Categorie: VIND NIKS ANDERS

sarah-vullers-nicolas-buysschaert 2

Bedank eens een oud-leerkracht

Heb je er al eens  over nagedacht dat je als kind ongelooflijk veel tijd doorbracht bij je toenmalige “juffrouw/meester” of “meneer/mevrouw” ten opzichte van de tijd die je spendeerde met je ouders? Ik wel. Zelf besef ik maar al te goed dat een leerkracht heel wat invloed heeft gehad op m’n leven. Aangezien ik een erge believer ben van de Thank you economy, probeer ik dan ook elke dag op...

0

Met een Audi RS6 rijden doe je zo

Altijd al eens een ritje willen maken met stoere bakken? Ik eigenlijk niet, maar het leek me wel eens de moeite om het te proberen. Het leven van een hardwerkende mens is lastig, maar je krijgt wel vaker de kans om nieuwe dingen te beleven dan als je ganse dagen thuis zit te niksen. Mijn story over een ritje met een Audi RS6 Het begon in ’t Koningshof te Bissegem...

0

Hallo wereld.

Of zo word ik toch begroet door WordPress, mijn favoriete blogging systeem. In onderstaand citaat kan ik me wel vinden: Down in their hearts, wise men know this truth: the only way to help yourself is to help others. ~Elbert Hubbard Zo probeer ik ook telkens mezelf en anderen te entertainen in alles wat ik doe: sport, werk, liefde en familie. Een boek is leuk, omdat je het zoveel jaar...