75 nieuwe recensies in 24u tijd!

Naast mijn werk als marketingstrateeg en bijberoep als digitale marketeer werk ik sinds m’n 15e in ‘t weekend in een frituur . Het is de job die ik al enkele jaren geleden ging stoppen wegens tijdsgebrek, maar ben blijven doen omdat ik er zoveel plezier aan beleef.

Het is natuurlijk niet zomaar een frituur.. Dé beste frituur van Kortrijk en omstreken, want voor minder ga ik niet natuurlijk. 🙂

PICTURE? (ik ben degene linksonder, m’n bazen in ‘t midden en collega rechts)

frituur

Normaal gaat sociale media voor lokale bedrijven niet altijd even vlot, maar wanneer je een geliefd bedrijf bent, dan is het wel FUN.

Ik ging laatst even de pagina checken en zag dat ze 99 keer een 5-star waardering hadden. Niet slecht voor een pagina die pas online staat sinds 29 september 2015. Ik plaatste even een bericht met de vraag wie nummer 100 ging worden EN DAN GEBEURDE HET!

postfb

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik schrijf dit bericht nu 24u later (eigenlijk 27u om precies te zijn #sorrynotsorry) en laten we even de statistieken van onze gratis update overlopen:

  1. 75 extra recensies met 5-sterren, momenteel dus 174 5-stars. Jieha!
  2. 50 nieuwe likes op de pagina, momenteel 1710 in totaal.
  3. 5640 bereikte personen

bereik

waardering

 

 

 

 

In dergelijke gevallen spreken we dus van een succes.

Succes online begint natuurlijk bij het hebben van een goede zaak (offline), respect voor de klanten, een glimlach, begroeting en in het geval van een frituur: lekkere frietjes, goed gebakken vleesjes en een snelle bediening. Daar komen ze niks van tekort!

Als je zelf hulp nodig hebt met online marketing, stuur me zeker een bericht en voor de rest.. geniet van een lekker pakje frieten. Smakelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.